De Cokerije


De Cokerije - Ambachtelijk meesterschap in natuurlijke houtbescherming

U zoekt houtolie?

Houtolie nodig? Op onze website vindt u verschillende soorten houtolie die volledig bestaan uit natuurlijke grondstoffen en geen oplosmidelen bevatten voor verschillende toepassingen en kunt u de verschillende producten en de benodigde houtolie toebehoren eenvoudig bestellen.

Zo vindt u op deze site niet alleen hout olie voor binnen maar ook voor buitentoepassingen. Houtolie dus! Of u nu gekookte Lijnolie, rauwe Lijnolie, Tungolie of olie voor een bijzondere toepassing zoekt: u bent bij Hout en Zo aan het juiste adres!

Onze houtolie producten worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke grondstoffen waarvan Tungolie het belangrijkste ingrediënt is. Alle grondstoffen zijn afkomstig uit duurzame bronnen en onze producten bevatten geen of slechts zeer weinig oplosmiddelen. De producten worden gemaakt in een ambachtelijke oliekokerij waar bijzonder hoogwaardige grondstoffen worden gefabriceerd voor de betere verffabrieken.

Er zijn momenteel veel houtolie producten op de markt die u vertellen gebaseerd te zijn op natuurlijke grondstoffen. Helaas is een groot deel daarvan te vergelijken met de doorsnee aardbeienvla waar weliswaar wát aardbeien in zitten maar die vooral ook nog heel veel andere producten bevatten. Onze producten daarentegen zijn niet gebaseerd op natuurlijke grondstoffen maar bestaan volledig uit natuurlijke grondstoffen. Deze grondstoffen worden met een grote mate van kennis van die grondstoffen en reeds jarenlang bewezen productiemethoden verwerkt in een ambachtelijke oliekokerij.

De basis van onze houtolie producten zijn formules die in het laboratorium door vakspecialisten zijn ontwikkeld en die zich in de praktijk al vele jaren hebben bewezen. Het is dan ook niet voor niets dat deze kokerij alleen werkt voor de beste verffabrieken van de wereld om die van natuurlijke, zeer hoogwaardige producten te voorzien. Door de unieke productiewijze van onze houtolie zijn veelal geen oplosmiddelen nodig waarmee niet alleen het milieu maar natuurlijk ook uw portemonnee gespaard wordt. U betaalt namelijk niet voor oplosmiddelen die tijdens de verwerking van het product spontaan verdwijnen maar alleen voor olie die het hout beschermt.

Voor ons aanbod De Cokerije producten klik hier!